Overige Tickets
AmericanSportTickets

US Open Tennis

Het US Open tennis toernooi vindt altijd plaats in Augustus/September, het is het laatste grandslamtoernooi van het tennisseizoen. Het US Open Tennis toernooi vindt plaats in New York, en ook u kunt nu het US Open tennis toernooi live mee maken, wij bieden een uitgebreid assortiment US Open Tickets aan.


Bekijk hier ons overzicht van alle US Open Tickets


De US Open is verdeelt in een vrouwen tennistoernooi en een mannen tennistoernooi, dit zijn individuele wedstrijden. Uiteraard heb je daarnaast ook nog het US Open dubbelspel voor zowel de mannen als voor de vrouwen.

Het Stadion
Het Center Court is het Arthur Ashe Stadium. Het stadion is vernoemd naar de Amerikaan Arthur Ashe, de eerste zwarte tennisser die een Gram Slam titel won. Het stadion is geopend in 1997 en koste maarliefst 250 miljoen dollar. Er kunnen meer dan 25.000 bezoekers in, ook u kunt daar nu één van zijn door US Open tickets te boeken.Afgelopen Jaren
Roger Federer, Pete Sampres en Jimmy Connors wonnen allemaal 5 grandslam titel, Roger Federer won deze titels in 2004,2005,2006,2007 en 2008. De laatste twee jaar is de US Open titel gewonnen door Juan Marin del Potro in 2009, en in 2010 ging Rafael Nadal er met de hoofdprijs vandoor. Bij de vrouwen won Kim Klijster zowel in 2009 als in 2010 het vrouwen US Open tennis. Wie zal dit jaar er met de hoofdprijs vandoor gaan? U kunt het nu live mee maken want wij hebben ook US Open tickets voor de finale van dit toernooi, zowel voor de vrouwen finale zijn US Open tickets, maar ook voor de mannen zijn US Open Tickets, ook voor het dubbelspel zijn US Open kaarten te verkrijgen.


Meer Informatie
De US Open wordt gespeeld op de ondergrond Hardcourt, doordat de US Open in New York wordt gespeeld, de hoofdstad van de Verenigde Staten, zijn US Open Tickets altijd snel uit verkocht. Maar ook Nederlanders krijgen de kans om deze top wedstrijden live te zien. Zie sterren als Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Doković schitteren tijdens de US Open. Boek uw US Open tickets, en maak het laatste grandslam toernooi van het seizoen live mee.

Het Tennis toernooi US Open is een prachtig evenement midden in het hartje van New York. US Open tickets zijn dan ook vaak moeilijk te verkrijgen. Wij hebben echter US Open tickets op voorraad, zodat u ook kunt genieten van het laatste grandslam toernooi van dit jaar. Combineer u reis naar New York met een prachtige wedstrijd van de US Open, om zo uw helden te zien schitteren op het allerlaatste grandslam toernooi! Boek nu uw US Open tennis tickets! Want de US open bezoeken is niet alleen een prachtige ervaring, maar als u US open kaarten besteld kunt u uw favoriete tennissers in actie zien in het laatste grandslamtoernooi van het jaar!Bekijk hier ons overzicht van alle US Open TicketsHier bevindt zich het Arthur Ashe Stadium

Grotere kaart weergeven


Loading
Bij ons boek je niet alleen heel vertrouwd! Maar ook erg voordelig! Wij geven 100% tickets garantie zodat u veilig en vertrouwd een ticket van uw favoriete Amerikaanse sport kan boeken! Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Nu ook Nascar Tickets Tickets!
MLB Tickets Het MLB seizoen is in volle gang! Boek een ticket van uw favoriete team, en beleef het!!
AmericanSportsTickets
American Sports Tickets 100 % Tickets Garantie
American Sports Tickets
Veilig Betalen
American Sports Tickets De beste Klantenservice