Overige Tickets
AmericanSportTickets

Los Angeles Angels

De los Angeles Angels of zoals ze tegenwoordig door het leven gaan, Los Angeles Angels of Anaheim, is een topclub uit de MLB League, ook u kunt nu tickets boeken van deze topclubBekijk hier al onze tickets van de Los Angeles Angels of Anaheim


De clus Los Angeles angels of Anaheim komt uit in de Western divisie van de American League. Ze hebben in 2002 voor het eerst de World Series gewonnen.  De Angels die momenteel hun thuiswedstrijden spelen in het Angel Stadium in Anaheim, Californië, Waar elke thuis wedstrijd maarliefst 45.000 Angels fans zitten.

De afgelopen jaren

in de afgelopen jaren de hebben de  Los Angeles Angels gezien hun geschiedenis De beste resultaten neergezet. Vooral het seizoen 2002, het team speelde in totaal drie play-off series en verloren in elk van hen. In 2002 vestigde het team een record door te winnen met 99-63 inde play-offs, dat was voor het eerst in 16 jaar. In de eerste ronde wonnen ze van de New York Yankees in vier wedstrijden, vervolgens in de tweede ronde ëlimineerde ze de Minnesota Twins in vijf wedstrijden om zo naar de  World Series te gaan. In hun allereerste World Series, moesten de Angels het opnemen tegen speler Barry Bonds met zijn team de San Francisco Giants. De wedstrijden waren hard. Maar met spelers als Troy Claus, Francisco Rodriquez en John Lackey wonnen ze hun allereerste World Series! In de jaren daarna is het team gegroeid en doet het meermalen mee tijdens de play-offs.Hier is De Los Angeles Angels of Anaheim gevestigd.

Grotere kaart weergeven


Vragen of reacties? Dat kan hieronder! Of ga naar ons contact formulierLoading
Bij ons boek je niet alleen heel vertrouwd! Maar ook erg voordelig! Wij geven 100% tickets garantie zodat u veilig en vertrouwd een ticket van uw favoriete Amerikaanse sport kan boeken! Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Nu ook Nascar Tickets Tickets!
MLB Tickets Het MLB seizoen is in volle gang! Boek een ticket van uw favoriete team, en beleef het!!
AmericanSportsTickets
American Sports Tickets 100 % Tickets Garantie
American Sports Tickets
Veilig Betalen
American Sports Tickets De beste Klantenservice