Overige Tickets
AmericanSportTickets

Los Angeles Lakers

Sporten in Amerika zijn algemeen bekend om hun passie, strijdlust maar bovenal hun Entertainment. Zo is dat ook bij wedstrijden van de LA Lakers. Weinig organisaties in de sport belichamen de entertainmentaspect van de sport meer dan de Los Angeles Lakers. Van Magic Johnson en de rest van de “Showtime Lakers” Kobe Bryant en Shaq combo brachten de stad drie NBA titels. Beroemdheden als Jack Nicholson en Denzel Washington behoren bij de Los Angeles Lakers, Boek nu tickets van dit het team, en zie ze live in actie in het Staples Center.


Boek hier uw Los Angeles Lakers tickets!
Bestel informatie
U kunt veilig en 100% Vertrouwd uw tickets boeken! De Tickets worden bij u thuis afgeleverd! Heeft u nog vragen of wilt u graag reageren dat kan onderaan deze pagina, of mail ons via het contact formulier

Over de LA Lakers

De Lakers, lid van de NBA sinds 1949. Met sterren als George Mikan en collega’s Hall of Fame spelers Jim Pollard en Clyde Lovellette, de Lakers behaalden al vroeg succes door het winnen van titels in 1949, 1950, 1952, 1953 en 1954. Ook de laatste jaren zijn hun winnende wegen nooit gestopt en ook niet hun vermogen om superster spelers aan te trekken.

De jaren 1960 waren zowel een van de meest succesvolle periodes in de geschiedenis en het team als een van de zwaarste. Zij verwelkomden spelers als Elgin Baylor, Jerry West, Gail Goodrich en Wilt Chamberlai. Spelers die het spel zelf konden beslissen met prachtige individuele acties. Hun sterren macht was genoeg om fans te trekken en om kaartjes te kopen, Het decennium bracht de LA lakers maarliefst zes keer de NBA Finals zes keer, maar elke keer werden hun inspanningen gedwarsboomd door de rivaliserende Boston Celtics. Het was pas in 1972 dat de Lakers de volgende titel kreeg, het winnen van in de NBA Finals tegen de New York Knicks.

De volgende generatie voor de Lakers begonnen in 1979, toen het team bestond uit Magic Johnson uit Michigan State University.Samen, het centrum Kareem Abdul-Jabbar, de ploeg verdiende de bijnaam “Showtime Lakers” en zou het team van de jaren 1980 is geworden. Van 1980 tot 1988 wonnen ze zes NBA titels, drie van hen tegen de Celtics.

Enige tijd later ging superster Magic Johnson met pensioen, een nieuwe ster leek enige tijd later geboren, de grote verandering bleek echt groot, 7 voet, 300 + pond center Shaquille O’Neal! Lid van de Lakers in 1996 en datzelfde jaar kwam bij het team top speler Kobe Bryant. Lakers tickets werden opnieuw de best verkochte tickets in de stad. Shaq en Kobe stelde niet teleur, het leverde drie titels op in een rij van 2000-2002.

Nu Kobe Bryant alleen is, pogend een nieuwe titel terug te brengen naar de ‘City of Angels “met hulp van Pau Gasol en anderen. Het lukte hem in 2009 en 2010, het winnen van zijn vierde en vijfde titel in een Lakers uniform door het uitschakelen van de Orlando Magic en Boston Celtics in de NBA Finals.

De Los Angeles Lakers zijn gevestigd in het wereldberoemde Staples Center evenals de LA Clippers.

Koop eenvoudig uw Los Angeles Lakers Kaarten en beleef een prachtige ervaring, kaarten voor de los angeles lakers zijn eenvoudig en veilig te bestellen!Grotere kaart weergeven
Vragen of reacties? Dat kan hieronder! Of ga naar ons contact formulierLoading
Bij ons boek je niet alleen heel vertrouwd! Maar ook erg voordelig! Wij geven 100% tickets garantie zodat u veilig en vertrouwd een ticket van uw favoriete Amerikaanse sport kan boeken! Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Nu ook Nascar Tickets Tickets!
MLB Tickets Het MLB seizoen is in volle gang! Boek een ticket van uw favoriete team, en beleef het!!
AmericanSportsTickets
American Sports Tickets 100 % Tickets Garantie
American Sports Tickets
Veilig Betalen
American Sports Tickets De beste Klantenservice