Overige Tickets
AmericanSportTickets

Nascar Tickets

De Nascar races zijn in Amerika erg populair, ook u kunt nu een top race live mee maken, door een Nascar race te bezoeken. Kijk live naar de beste inhaal acties, en de onfortuinlijke crashes!

Bekijk hier al onze Nascar Tickets!


Meer informatie over NASCAR

De National Association for Stock Car Auto Racing of kortweg NASCAR is de organisatie die de ”stock races” organiseren. Er zijn drie nationale kampioenschappen de SprintCup, Nationwide Series en Championg world truck series. De bekendste is de stock races, waar de NASCAR het bekendst mee is geworden.

Sprint Cup
De stock races, ook wel de NASCAR Sprint cup genoemd telt zesendertig races per seizoen, de meeste circuits zijn ovale/ronde circuits en worden bijna allemaal twee keer per seizoen gebruikt.


Nationwide Series
De NASCAR Nationwide Series is de op een na hoogste race klasse van de NASCAR Races. De meeste races worden gehouden voordat de races in de Sprint Cup beginnen op dezelfde circuit. De naam NationWide is afkomstig van de sponsor Nationwide Mutual Insurance Company.


Hieronder een overzicht van alle Circuits waar Nascar wedstrijden worden gehouden

Grotere kaart weergeven


Loading
Bij ons boek je niet alleen heel vertrouwd! Maar ook erg voordelig! Wij geven 100% tickets garantie zodat u veilig en vertrouwd een ticket van uw favoriete Amerikaanse sport kan boeken! Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Nu ook Nascar Tickets Tickets!
MLB Tickets Het MLB seizoen is in volle gang! Boek een ticket van uw favoriete team, en beleef het!!
AmericanSportsTickets
American Sports Tickets 100 % Tickets Garantie
American Sports Tickets
Veilig Betalen
American Sports Tickets De beste Klantenservice