Overige Tickets
AmericanSportTickets

New York Giants

De New York Giants hebben zich bewezen als een van de beste teams uit de NFL competitie! De indrukwekkende Football team is een lust om naar te kijken, en ook jij kan nu een New York Giants wedstrijd bezoeken. Boek nu uw New York Giants Kaarten.


Bekijk hier ons overzicht van alle New York Giants TicketsBestel informatie
U kunt veilig en 100% Vertrouwd uw tickets boeken! De Tickets worden bij u thuis afgeleverd! Heeft u nog vragen of wilt u graag reageren dat kan onderaan deze pagina, of mail ons via het contact formulier

Bekijk hier ons overzicht van alle New York Giants Tickets


De Geschiedenis

Tim Mada kocht de New York Giants in 1925 voor $500,- en investeerde in dat jaar $25.000,- in het team. Nu meer dan 80 jaar later is het de grootste Football team van de wereld, met fans wereldwijd en bij thuis wedstrijden van de New York Giants zit het altijd vol! De New York Giants kregen in 1930 Steve Owen als hun hoofdcoach en hij bleef maar liefst 23 seizoenen aan de leiding. Hij bezorgde het team 153 overwinningen, waaronder de NFL Kampioenschappen in 1934 en 1938.Onder leiding van de coaches Jim Lee Howell en Allie Sherman, werden ze nog zes keer gekroond tot NFL kampioenen!

Na een periode van maarliefst 20 jaar, huurden de Giants Bill Parcells in om hun nieuwe hoofdcoach te worden. Aan het begin hadden de New York Giants het weer erg moeilijk, en werd hij bijna ontslagen. Door steun van de spelers bleef hij en werd hij in 1986 weer kampioen, door met het beste seizoen ooit van de New York Giants te winnen in een record van 14-2. Ook behaalde hij een overwinning in de Super Bowl XXL. Vier jaar later keerder de New York Giants terug en verloeg het de Buffalo BIlls Bills doordat Scott Norwood in de laatste seconde een velddoelpunt miste. De New York Giants vonden hun weg terug naar de Super Bowl in 2000, de winnende wegen werden voortgezet na een moeilijke start in 2007, en weer waren ze te zien op de Super Bowl. Ze moesten het opnemen tegen de nog Ongeslagen New England Patriots, niemand zag het aankomen maar de New York Giants gingen er van door met de Lombardi Trophy.

Ook u kunt nu een echte NFL wedstrijd van de New York giants mee maken! Boek eenvoudig en voordelig uw New York Giants Kaarten, en beleef een geweldige ervaring!Hier bevindt zich het Giants Stadium, de thuisbasis van de New York Giants


Grotere kaart weergeven


Loading
Bij ons boek je niet alleen heel vertrouwd! Maar ook erg voordelig! Wij geven 100% tickets garantie zodat u veilig en vertrouwd een ticket van uw favoriete Amerikaanse sport kan boeken! Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Nu ook Nascar Tickets Tickets!
MLB Tickets Het MLB seizoen is in volle gang! Boek een ticket van uw favoriete team, en beleef het!!
AmericanSportsTickets
American Sports Tickets 100 % Tickets Garantie
American Sports Tickets
Veilig Betalen
American Sports Tickets De beste Klantenservice