Overige Tickets
AmericanSportTickets

San Francisco Giants

San Francisco Giants Tickets zijn ook zeer populaire tickets uit uit de MLB League, ook voor u is het nu mogelijk om als Nederlander een top wedstrijd van de San Francisco Giants bij te wonen.


Bekijk hier ons overzicht van San Francisco Giants TicketsHonkbal wordt vaak genoemd als het “favoriete tijdverdrijf van Amerika.” Met alle opwinding op de wedstrijddag kunnen genieten van pinda’s, hotdogs  en een lekker verfrissend biertje of cola. Bij de San Francisco Giants is dit niet anders. De sfeer en de ambiance is geweldig!


Over de San Francisco Giants


De San Francisco Giants komen uit Californie, de club begon verrassend onder de naam de New York Giants, in 1958 kwam de club naar San Francisco en sindsdien gaan ze ook door het leven als de San Francisco Giants.


Ze wonnen maarliefst zes keer de World Series.

1905 1921 1922
1933 1954 2010


In 2010 wonnen ze na een spectaculaire World series hun zesde titel! Uiteraard willen de fans dit jaar weer het zelfde resultaat. En tot dusver doen ze nog volop mee om weer aan de Play-offs deel te nemen. Ook u kunt nu één van de favorieten zien in de MLB League, dus boek nu je San Francisco Giants tickets.

De Giants spelen hun wedstrijden in de MLB League. Ze maken onderdeel uit van de Western division van de National League. Het stadion heeft de naam  AT&T Park..


AT&T Park

Vanaf het jaar 2000 is dit de thuis basis van de San Francisco Giants. Eerst nog onder de naam Pacific Bell Park, maar sinds 2006 gaat het stadion door het leven als AT&T Park. Het stadion kan meer dan 41.000 bezoekers een top wedstrijd bezorgen uit de MLB League.Hier bevindt zich het AT&T Park van de San Francisco Giants

Grotere kaart weergeven


Vragen of reacties? Dat kan hieronder! Of ga naar ons contact formulier


Loading
Bij ons boek je niet alleen heel vertrouwd! Maar ook erg voordelig! Wij geven 100% tickets garantie zodat u veilig en vertrouwd een ticket van uw favoriete Amerikaanse sport kan boeken! Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Nu ook Nascar Tickets Tickets!
MLB Tickets Het MLB seizoen is in volle gang! Boek een ticket van uw favoriete team, en beleef het!!
AmericanSportsTickets
American Sports Tickets 100 % Tickets Garantie
American Sports Tickets
Veilig Betalen
American Sports Tickets De beste Klantenservice